Het A-Klasse Keurmerk

Het keurmerk A-klasse is in het leven geroepen omdat Infranology gaat voor kwaliteit. Infranology zet zich in voor kwaliteit en vakmanschap. Het A-klasse keurmerk geeft aan dat de producten die dit A-klasse dragen hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn die voldoen aan de normen op het gebied van voegvullingen en de verwerking hiervan.

Het A-klasse keurmerk is gelanceerd in 2015 door een groep van specialisten op het gebied van specials in de wegenbouw. Er zijn veel aanbieders in deze markt die allemaal ‘’de beste producten’’ hebben. Niet betrouwbare informatie werd er verschaft over de producten. Het A-klasse keurmerk bevestigd dat de informatie die gegeven wordt over de producten betrouwbaar is.

Met de kern van dit keurmerk gaat het over de kwaliteit van de producten en het specialistisch verwerken van de producten.

Lees meer / Aanvragen

Doelen

  • De bouwbranche stimuleren de kwaliteit van het aanbod en de verwerking van de producten
  • Mensen helpen met het kiezen van betere producten. Het is duidelijk welke producten het A-klasse label wel en niet dragen.
Voordelen van Zandtec
Zandtec is vooruitstrevend en denkt met u mee!

Voor alles is een oplossing te bedenken. Door het samenvoegen van kennis en expertise uit de verschillende organisaties zijn we met Zandtec  om vrijwel in iedere situatie een oplossing te bedenken. U heeft een idee en wij werken het uit. Door samen met u te kijken naar de mogelijkheden bedenken wij een plan, die door ons gerealiseerd kan worden. Ons doel is om een constructief goed werk af te leveren dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Zandtec denkt in oplossingen

Op basis van kennis en ervaring is Zandtec in staat om een goede passende oplossing te bieden zowel in nieuwe als bestaande situaties. In de visie van Zandtec wordt gekeken naar de situatie, toepassing, eisen en beeldvorming. Dit zijn onze pijlers voor het bedenken van oplossingen. Door het opzetten van pilots en de werken te blijven volgen, heeft Zandtec in diverse situaties oplossingen te bieden. Ieder werk wordt door een van onze specialisten bekeken om een goed beeld te krijgen van de benodigdheden om het werk zo optimaal mogelijk te maken.

Zandtec bied een goede service

Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons doel is om een constructief goed werk af te leveren dat voldoet aan uw wensen en eisen. Hiervoor is het belangrijk om goed samen te werken met de opdrachtgever. Zandtec doet er alles aan om het proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen tijdens het werk, maar ook na het opleveren van het werk staat Zandtec voor u klaar. Wij bieden onderhoud, service en nazorg.

Gespecialiseerde vakkundige verwerking van halfverhardingen

De verwerking van de halfverhardingen is zeer essentieel voor het slagen van een goed eindresultaat. Door continu de werken te volgen en te monitoren heeft Zandtec zich kunnen uitmonden in een specialist op het gebied van de verwerking van halfverhardingen. Dit vergt jaren van onderzoek.

Intense samenwerking met specialisten

Infranology werkt samen met Zandtec voor een optimale verwerking van de halfverharding producten. Infranology kijkt niet alleen naar producten van hoogwaardige kwaliteit maar ook naar een optimale verwerking van de producten in de praktijk, dat is de reden waardoor Infranology een samenwerking is aangegaan met Zandtec.  Infranology staat voor advies, hoogwaardige kwaliteit,  vakkundige begeleiding en verwerking van de producten. Infranology en Zandtec streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van halfverhardingen in combinatie met de verwerking.

Zandtec renoveert bestaande werken

Voor bestaande situaties heeft Zandtec verschillende oplossing om nadelige gevolgen zoals, verpappen van de toplaag, plasvorming en knipgaten te voorkomen. Met name de knipgaten is en blijft een moeilijke materie in halfverhardingen. Toch door een gedegen kennis en ervaring en vooruitstrevendheid zijn we instaat oplossingen te bieden in de meest uiteenlopende zaken.

Zandtec ontzorgt de opdrachtgever op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van halfverhardingen

Zandtec werkt nauw samen met diversen organisaties om de kwaliteit van haar producten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Hierdoor kunnen we u als opdrachtgever een gedegen advies opstellen en ontzorgen op het gebied van halfverhardingen. Dit is een continu proces in onze organisatie om te gaan toe een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Onze Partners
Infranology